מי שרוצה להרשים חברים או משפחה בארוחת חגיגית זה המתכון המתאים.
מי שרוצה להרשים חברים או משפחה בארוחת חגיגית זה המתכון המתאים.
מורחים מכל צדדיו של הדג שמן זית ומפזרים פלפל שחור גרוס.
מחממים מחבת פסים על הגז כך שתהיה ממש חמה.
מניחים את נתח הטונה וצולים משני הצדדים אבל לא יותר מידי שפנים הנתח ישאר חי.
פורסים את הנתח לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
מסדרים את פרוסות הדג על צלחת הגשה ומפזרים מעל מלח גס.
מגישים חם.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה