מתכון לשניצל מצוין וטעים שילדים מאוד אוהבים
טיפ:
אני אוהב לחתוך את השניצל לפני הטבילה בפירורי הלחם לרצועות ואז יש שניצלונים שיותר כיף לאכול.
מתכון לשניצל מצוין וטעים שילדים מאוד אוהבים
טיפ:
אני אוהב לחתוך את השניצל לפני הטבילה בפירורי הלחם לרצועות ואז יש שניצלונים שיותר כיף לאכול.
שוטפים את חזה העוף היטב ומורידים שאריות לא יפות.
בצלחת עמוקה מערבבים את פירורי הלחם עם השומשום.
בצלחת עמוקה אחרת טורפים את הביצים.
במחבת שמים שמן עמוק בגובה של בערך 2 ס"מ.
טובלים את חזה העוף בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה